Ervaringen van cliënten

Therapie Helmond - Therapeut Helmi

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Op andere sites staan meer reviews:

Meer reviews individuele therapie >>
Meer reviews relatietherapie >>
Therapie Helmond – Helmi

5 / 5 sterren –
“Ik had een nogal apart probleem waarover ik met niemand durfde te praten. Uiteindelijk kwam ik zo klem te zitten dat ik zelf geen uitweg meer zag.
In de gesprekken met Helmi merkte ik dat niets haar vreemd is en dat voelde voor mij heel veilig. Het luchtte me enorm op er eens een keer met iemand over te kunnen praten.”

sterren-5-score
Therapie Helmond – Helmi

5 / 5 sterren –
“Onze relatie liep spaak na de geboorte van ons tweede kindje. In de gesprekken met Helmi kwamen we erachter dat oude zaken van vroeger nog een grote rol speelde in de manier waarop we met elkaar omgingen en hoe verschillend we keken naar de betekenis van het ouderschap.

We kwamen er achter dat dit eigenlijk helemaal niet erg is en dat het juist goed is om verschillend te zijn.

We zijn ons bewust geworden van wat maakt dat wij doen wat we doen in onze relatie en hebben geleerd een brug te bouwen naar elkaar.”

sterren-5-score
Therapie Helmond – Helmi

4 / 5 sterren –
“Helmi is een heel rustig iemand die ook alle rust neemt om een probleem van alle kanten te bekijken. Hierdoor kon ik zelf op een gegeven ook dingen zien die mijn probleem veroorzaakten, die ik eerst niet zag. Toen ik het zag kon ik er ook wat mee gaan doen.”

sterren-4-score
Therapie Helmond – Helmi

5 / 5 sterren –
“Eigenlijk moest ik niks hebben van therapie en vond ik dat ik met mijn boerenverstand de dingen gewoon moest oplossen, dat was me mijn hele leven goed afgegaan.

Het kostte me heel veel moeite om voor mezelf toe te geven dat ik te maken had met een verdriet wat ik niet meer zelf kon oplossen.

Op mijn oude dag kwam ik er achter dat voelen en mogen voelen net zo belangrijk is als een oplossing bedenken.

Helmi heeft mij goed geholpen mijn verdriet te kunnen verwerken.”

sterren-5-score
Therapie Helmond – Helmi

5 / 5 sterren –
“Ik ging maar door en ging maar door totdat ik van totale uitputting in elkaar ben gestort. Ik kreeg het label burn-out van de huisarts.

Had geen enkele energie meer en kon soms uren huilen zonder dat ik precies wist waarom. Ik werd ook angstig om sommige normale dingen te doen buiten de deur en daar kon ik weer van in paniek raken.

Helmi bleef de rustige stabiele en deskundige factor op mijn weg terug naar het leven en naar mezelf. Bedankt voor alle inzichten en de fijne begeleiding.”

sterren-5-score